INSPIRIA science center logo

Salgs- og leveringsbetingelser

  • PARTER I AVTALEN

    Avtale om kjøp av gavekort inngås mellom deg som Kunde og Selger av gavekortet.

    Gifty AS har fullmakt til å inngå bindende avtale på vegne av Selger og er derved agent og teknisk tilrettelegger for Selger. Gifty AS er ikke part i avtalen mellom Kunde og Selger.

    Alle rettigheter og plikter etter avtalen er utelukkende mellom Kunde og Selger. Avtalen inngås for Kundens og Selgers egen regning og risiko. Det presiseres at Gifty ikke har kontroll over eller ansvar for kvalitet, sikkerhet, lovlighet eller eksistens av varer/tjenester som leveres av Selger, eller riktigheten av oppgitte opplysninger for øvrig gitt av Selger.

    Selger er: Inspiria Science Center AS, Bjørnstadveien 16, 1712, Grålum, org. nr. 893 980 482.

    Agent og teknisk tilrettelegger er: Gifty AS | Markensgate 30, 4611 Kristiansand, tlf. 64 84 55 00, post@gifty.no org.nr. 920 488 811

  • PRODUKTINFORMASJON OG VARIGHET

    Gavekortet har en angitt verdi man kan bruke hos Selger.

    Det er 12 måneder varighet på gavekortet fra kjøpsdato (hvis ikke noe annet er oppgitt).

    PRISER

    Alle priser er i norske kroner. Gavekort er normalt unntatt mva

    Totalkostnaden for kjøpet fremkommer før bestillingen og inkluderer alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader.

    FORBEHOLD

    Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenester på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

    LEVERANSE

    Varene sendes elektronisk fra oss via e-post/sms umiddelbart etter at avtale er inngått.

    BETALING OG KORTINFORMASJON

    Vi krever betaling for varen når Kunde kjøper gavekortet fra Selger via vår nettside.

    Når du handler hos Gifty AS blir betalingen behandlet av Netaxept, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Vipps, Visa og MasterCard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

    PERSONOPPLYSNINGER

    Gifty AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre enn Selger og vil heller ikke bli koblet med andre eksterne register.

    REKLAMASJON

    Dersom det foreligger en mangel ved gavekortet, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget mangelen gi Gifty AS eller Selger skriftlig melding om at du vil påberope deg mangelen. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

    Dersom det foreligger en mangel ved varen/tjenesten du har benyttet gavekortet på, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Selger skriftlig melding om at du vil påberope deg mangelen.

    ANGRERETT

    Ifølge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettskjema, du vil da få tilbakeført det du har betalt. Kjøper betaler evt. returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettskjemaet. Dersom gavekortet allerede er benyttet, kan du ikke benytte angreretten.



Personvernerklæring

  • Personvern og cookies

    Gifty beskytter ditt personvern, og vi ønsker å gi deg en god oversikt over informasjonskapsler (cookies) vi benytter.

    Dette dokumentet beskriver hvilke personlige opplysninger som blir lagret om deg på nettstedet og hvordan vi behandler denne informasjonen samt cookies for vårt nettsted.

  • OM PERSONVERN

    Som bruker har du ifølge Personopplysningsloven (GDPR) krav på informasjon om når, hvordan og hvorfor vi, gjennom dette nettstedet, samler inn og lagrer opplysninger om deg.

    Vi samler kun inn personopplysninger der brukerne aktivt oppgir slik informasjon. Det kan skje i skjemaer eller med tilsvarende metoder. Der vi lagrer personopplysninger vil dette være tydelig, enten gjennom skjemaets sammenheng, eller ved at vi opplyser direkte om det.

  • OM COOKIES (INFORMASJONSKAPSLER)

    Som bruker av vårt nettsted har du ifølge Ekomloven § 2-7 b krav på informasjon om hvilke cookies vi benytter og hvilken funksjon disse har. En cookie er en kort kode eller tekst som lagres i nettleseren når man bruker en nettside.

    Alle brukere kan akseptere eller avslå å samtykke til lagring av cookies i sine nettleserinnstillinger: Følg denne beskrivelsen for å blokkere eller tillate lagring av cookies.

  • INFORMASJON VI BEHANDLER OM DEG FOR Å LEVERE TJENESTEN

    Når du gjennomfører et kjøp lagrer vi følgende opplysninger om deg for å kunne gjennomføre bestillingen:
    Navn
    E-post
    Ingen kortopplysninger blir lagret hos oss. All kortdata blir behandlet av Nets.

  • STATISTIKK OG BRUKERANALYSE

    Som en del av vårt arbeid med å lage et brukervennlig nettsted, bruker vi Google Analytics for å se på bruksmønster til de som besøker nettstedet. Google Analytics er en nettanalyse-tjeneste som leveres av Google, Inc.

    Google Analytics er satt opp med anonymizeIP, en funksjon som gjør at enkeltbrukere ikke kan identifiseres. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt datamaskin og dermed til en enkeltperson.

    Google er ansvarlig databehandler for informasjonen de samler inn. Opplysningene som samles inn lagres på Googles servere og er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

    Google Analytics bruker følgende cookies:

    CookieDomeneBeskrivelseDatabehandler
    _gagifty.noBenyttes til å skille brukere ved å tildele et tilfeldig generert nummer.Google Analytics
    _gagifty.noBenyttes til å redusere forespørselshastigheten – begrenser innsamlingen av data på sider med mye trafikk.Google Analytics
    _gagifty.noBenyttes til å skille mellom brukere.Google Analytics
  • TREDJEPARTS COOKIES OG MARKEDSFØRING

    Vi vil i enkelte perioder annonsere med Google Ads eller på sosiale medier. Dette gjør vi for å presentere et relevant tilbud gjennom tilpasset annonsering til brukere som allerede har vært i kontakt med oss. Vi benytter oss også av kanalenes statistikkverktøy for bruksmønster på nettsiden.

    Disse mediene lagrer såkalte tredjeparts cookies for å registrere hvilken brukerprofil som eventuelt er logget inn på nettleseren/enheten, hvilken url som besøkes, geografiske posisjon og mer. Dette gjøres for å kunne tilpasse annonsering og for å generere brukerstatistikk. Siden hvert medium kan lagre ulike cookies i ulike sammenhenger, kan vi ikke vite hvilke cookies som til enhver tid er i bruk. Det er heller ikke teknisk mulig for oss å spore enkeltpersoner basert på informasjonen i tredjeparts cookies. Det enkelte medium er databehandler og ansvarlig for personvernet når disse er i bruk.
    Dersom du ikke ønsker å få tilpasset annonsering gjennom slike kanaler kan du deaktivere kun tredjepartscookies, som beskrevet i nettvetts.nos artikkel.

    Google Ads: Les mer om hvordan Google benytter cookies

    Facebook Pixel: I tillegg til å sette flere tredjepartscookier lagrer Facebook to ordinære cookies i nettleseren. Dette gir Facebook muligheten til å tilpasse annonsering også for personer som har skrudd av tredjeparts cookies. Les her hvordan man endrer annonsepreferanser for Facebook.

    Snap Pixel: I tillegg til å sette flere tredjepartscookier lagrer Snap en ordinær cookie i nettleseren. Dette gir Snap muligheten til å tilpasse annonsering også for personer som har skrudd av tredjeparts cookies. Les her hvordan man endrer annonsepreferanser for Snapchat.

    Facebook Pixel setter følgende cookies på vårt nettsted:

    CookieDomeneBeskrivelseDatabehandler
    _fbpgifty.noSjekker om brukeren har Facebook-profilFacebook
    _fbcgifty.noMuliggjør tilpasset annonsering.Facebook

    Det er ikke teknisk mulig for oss å spore enkeltpersoner basert på informasjonen i disse cookiene.
     Les mer om hvordan Facebook benytter cookies

    Snap Pixel setter følgende cookies på vårt nettsted:

    CookieDomeneBeskrivelseDatabehandler
    _scidgifty.noSjekker om brukeren har Snap-profilSnap
  • OVERFØRING TIL LAND UTENFOR EU/EØS

    Vi bruker Mailgun for å sende ut nyhetsbrev. Mailgun er et amerikansk selskap som holder til i USA. De er sertifisert etter Privacy Shield og vi har signert en databehandleravtale med dem som ivaretar dine rettigheter. Nettstedet og databasen driftes av Heroku.com.Les mer om deres personvernerklæring her: https://www.salesforce.com/gdpr/overview/

TILBAKE